ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ / IMPORTANT NEWS

IN ENGLISH

 

Scotish flag

To see the news in English, please follow the link:

https://www.medwaste.gr/en/important-news/

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΙΟΣ 2024

Η MEDWASTE HELLENIC Θα παρακολουθήσει την μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Στερεών, Υγρών και Αερίων Αποβλήτων, IFAT . Ειδικότερα θα παρευρίσκεται στο  Μόναχο Γερμανίας από 14-17/05/2024, σε συντονισμό και συνεργασία με Ελληνικές και Διεθνείς εταιρείες Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Αποβλήτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Η MEDWASTE HELLENIC ολοκλήρωσε επιτυχώς την πιστοποίηση της, για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001:2015. Το διευρυμένο πεδίο εφαρμογής, το οποίο καλύπτει όλη την γκάμα των υπηρεσιών της επιχείρησης, είναι το εξής :

Υπηρεσίες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών, περιβαλλοντικών και λοιπών τεχνικών θεμάτων, διαδικασιών ίδρυσης και αδειοδότησης επιχειρήσεων και άλλων συμβουλών διαχείρισης. Υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων για την ένταξή τους σε αναπτυξιακά προγράμματα. Εμπορία, εμπορική διαμεσολάβηση (μεσιτεία) και εγκατάσταση εξοπλισμού και τεχνολογιών περιβάλλοντος, σχεδιασμός, ανάπτυξη και υλοποίηση περιβαλλοντικών εφαρμογών, έργων και παροχή περιβαλλοντικών υπηρεσιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

       Case Study ολοκληρωμένων υπηρεσιών αδειοδότησης και «μακριάς ακτίνας δράσης»

Ως MEDWASTE HELLENIC θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την επιχείρηση Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) Παντελής Βακαλόπουλος (Ξάνθη) για την εξαίρετη συνεργασία, στα πλαίσια της επιτυχημένης παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης περιβάλλοντος χώρου, αδειοδότησης και πιστοποίησης της επιχείρησης κατά τα πρότυπα ISO 9001:2015, 14001:2015.

Ειδικότερα η MEDWASTE διεκπεραίωσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης περιβάλλοντος χώρου της εγκατάστασης, σε συντονισμό με τις αρμόδιες περιβαλλοντικές υπηρεσίες και παρείχε ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης και αδειοδότησης λειτουργίας.

Πλέον υποστήριξε άρτια την εταιρεία στη προετοιμασία και επιτυχημένη επιθεώρηση της εγκατάστασης στα πλαίσια εφαρμογής των προτύπων ISO 9001:2015 – 14001 : 2015.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση, πλέον των ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης και αδειοδότησης, αποτελεί σημείο αναφοράς για την MEDWASTE, ως case study «μακριάς ακτίνας δράσης» λαμβάνοντας υπόψη και την θέση της στην ακριτική περιοχή της Θράκης.

Η MEDWASTE βρίσκεται στη διάθεση των επιχειρήσεων και φορέων και σε ακριτικές περιοχές, να συνδράμει με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της στην δύσκολη καθημερινότητα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Medwaste Hellenic New (3)       ΕΥΔΑΠ-LOGO (1)

ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (Οργανισμός Κοινής Ωφελείας) - Καινοτόμο Διαχειριστικό Σχέδιο και Οδηγός Βέλτιστων Πρακτικών

Η Medwaste Hellenic προετοίμασε και υπέβαλλε επιτυχώς καινοτόμο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, συνοδευόμενο από ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ - ΟΔΗΓΟ ΒΕΛΤΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) για τα έργα της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στην Ανατολική Αττική.

Η εκτιμώμενη δυναμικότητα επεξεργασίας για τα τρέχοντα έργα -κατά την φάση της πλήρους ανάπτυξης τους- προβλέπεται ότι θα υπερβεί τους 4.0 εκατομμύρια τόνους ΑΕΚΚ.

Βασιζόμενοι στο συγκεκριμένο καινοτόμο διαχειριστικό σχέδιο, είμαστε στη διάθεση Δημοσίων και Ιδιωτικών φορέων που εκτελούν ανάλογα έργα, για την διαχείριση των αποβλήτων τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

BIANNA RECYCLING HELLENIC

Επιτυχημένη επίσκεψη 14-16 Νοεμβρίου στη Bianna - Girona/Barcelona Ισπανία

Μηχανικοί και εκπρόσωποι οργανισμών διαχείρισης αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) και εταιρειών κατασκευής περιβαλλοντικών έργων από την Ελλάδα, μαζί με τον εκπρόσωπο της Medwaste Hellenic, επισκέφθηκαν εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων σε λειτουργία καθώς και την εγκατάσταση παραγωγής της Bianna Recycling στην Girona Ισπανία.
Είχαν την ευκαιρία να δουν σε συνθήκες καθημερινής λειτουργίας το εργοστάσιο ΔΣΑ Lloret del Mar στην περιοχή Girona και να επισκεφθούν επιπλέον την εγκατάσταση παραγωγής της Bianna στη Celra Girona όπου βρίσκεται υπό κατασκευή εξοπλισμός και μηχανήματα  διαχείρισης απορριμμάτων τα οποία προορίζονται να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.
Είμαστε ευγνώμονες στην συνεργαζόμενη εταιρεία μας Bianna για την πολύ καλή παρουσίαση και φιλοξενία!

 

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Medwaste Hellenic New (3) - EMAIL

Νέες συμβάσεις παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου

Η Medwaste Helenic επιβραβεύεται με πρόσθετες (5) συμβάσεις παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου και αδειοδοτήσεων για επεξεργασία ΑΕΚΚ και γενικότερα ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων στις Περιφέρειες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, της Δυτικής Ελλάδας, της Κρήτης και της Αττικής.
Οι νέες συμβάσεις αποτελούν προστιθέμενη αξία σε πάνω από 500 ανάλογα έργα που η Medwaste έχει ήδη εκτελέσει επιτυχώς, σε περισσότερους από 150 ικανοποιημένους πελάτες, εταιρείες και οργανισμούς.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Επίσκεψη στην Έκθεση Forward Green Expo (Θεσσαλονίκη): 

Η MEDWASTE HELLENIC επισκέφθηκε την Έκθεση Forward Green Expo για την Κυκλική Οικονομία, 08-10/06/2023 HELLEXPO Θεσσαλονίκη, όπου είχε την ευκαιρία πραγματοποίησης εποικοδομητικών συναντήσεων με εταιρείες, φορείς και Οργανισμούς που συμμετέχουν σε όλο το φάσμα της Κυκλικής Οικονομίας .

 

 

ΜΑΙΟΣ 2023

Συμμετοχή στην Ημερίδα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση - Αστικά απόβλητα και βιοαπόβλητα» - Θεσσαλονίκη : 

Η MEDWASTE HELLENIC συμμετείχε στην Ημερίδα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση - Αστικά απόβλητα και βιοαπόβλητα» που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Τρίτη Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Λαμβάνοντας υπόψη και τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας σε Καινοτόμες Τεχνολογίες και Εφαρμογές Περιβάλλοντος, δόθηκε η ευκαιρία -μέσω των B2B συναντήσεων με εκπροσώπους Γερμανικών εταιρειών - να υπάρξει ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την εφαρμογή αντίστοιχων τεχνολογιών περιβάλλοντος σε αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Νέα Σύμβαση: 

Προετοιμασία περιβαλλοντικών και λοιπών υποστηρικτικών μελετών για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της εγκατάστασης διαχείρισης αποβλήτων

 

Έργο:

Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Μη Επικινδύνων Αποβλήτων και Αποθήκευσης Επικινδύνων Αποβλήτων στην περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Επιμέρους Δραστηριότητες :

 • Εγκατάσταση αποθήκευσης στερεών μη επικινδύνων αποβλήτων 
  Εγκατάσταση μεταφόρτωσης (ΣΜΑ) στερεών μη επικινδύνων αποβλήτων
  συμπεριλαμβανομένων και των σύμμεικτων
  Εγκατάσταση αποθήκευσης χωριστών ρευμάτων αποβλήτων υλικών που προορίζονται για
  ανακύκλωση και προέρχονται από τα αστικά στερεά απόβλητα μετά από διαλογή στην πηγή, όπως
  χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο κ.λπ. 
  Κέντρο διαλογής / ταξινόμησης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
  (ΑΗΗΕ)
  Εγκατάσταση επεξεργασίας ΑΕΚΚ 
 • Εγκατάσταση τεμαχισμού αποβλήτων μετάλλων , αποβλήτων ΑΗΗΕ μετά από
  επεξεργασία και απορρυπασμένων οχημάτων στο τέλους κύκλου ζωής τους,
  Εγκατάσταση απορρύπανσης και διάλυσης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ) 
  Χώρος Προσωρινής Συγκέντρωσης scrap και Ο.Τ.Κ.Ζ.

  Δραστηριότητα προσωρινής αποθήκευσης Επικινδύνων Αποβλήτων 

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

BIANNA RECYCLING HELLENIC     Medwaste Hellenic New (3)

Νέα Σύμβαση:

Client : THALIS E.S. S.A.

Logo Thalis

Project:

MBT - WASTE TREATMENT PLANT OF SITIA CRETE REGION

Construction and installation of Mechanical Pretreatment and Refinement

Incoming Waste:

STREAM 1 Municipal Solid Waste (MSW)

 • Nominal Capacity 15.000 tn/yr
 • Peak Capacity 21.000tn/yr

STREAM 2 Separated at Source Packaging material LPW (Blue Bin)

 • Nominal Capacity 8.600 tn/yr
 • Peak Capacity 12.000tn/yr

 

Capacity:

Estimated Hourly capacity of the treatment line : 72,0 m3/hour

22,0 tn/hr MSW

7,0 tn/hr LPW (Blue Bin)

 

Targets:

Min Recyclable Recovery 60% of incoming recyclables in the MSW

Min CLO recovery 14% of incoming MSW

Min SRF recovery 20% of incoming MSW

Max final rejects 18% of incoming MSW

 

Product Quality:

Recyclables purity >95%

SRF class 3-3-3

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Medwaste Hellenic New (3)

Νέο λογότυπο MEDWASTE

Η MEDWASTE HELLENIC στα πλαίσια συνεχούς αναβάθμισης της παρουσίας της και των υπηρεσιών της, ανανεώνει το λογότυπο της, με νέα απεικόνιση και χρωματική σύνθεση, η οποία παραπέμπει και στα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας δηλώνοντας πρωτίστως την προέλευση και την ισχύ.

Το νέο λογότυπο (με τη νέα χρωματική σύνθεση - μπλε) θα καλύπτει τις υπηρεσίες εκπόνησης μελετών και παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου.

Το προηγούμενο λογότυπο (με την προηγούμενη χρωματική σύνθεση - κόκκινο) το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια τους σκοπούς της επιχείρησης για δεκαετίες, παραμένει σε ισχύ και κυριότητα και θα χρησιμοποιείται στην προβολή του αντικειμένου προώθησης τεχνολογιών περιβάλλοντος και συστημάτων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

MH Mac

Η MEDWASTE θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις -στέλνοντας τα ανάλογα μηνύματα- και το δεκαεξάκτινο αστέρι των Αργεαδών (Ήλιος της Βεργίνας) καθώς για εμάς το όνομα της Μακεδονίας, η γλώσσα και η ταυτότητα παραμένουν αδιαπραγμάτευτα -Ελληνικά- εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι θέμα πολιτικής, είναι θέμα ιστορίας.

 Αστέρι Βεργίνας

ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2022

Medwaste Hellenic New (3) - EMAIL    Logo Medwaste (τιμ.)              Unotech baler          εικόνα_Viber_2022-08-17_12-07-14-557

Διεύρυνση στρατηγικών συνεργασιών με διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους για την προώθηση και εγκατάσταση πρεσών - δεματοποιητών (balers) και πρεσοψάλιδων (shear balers) για ευρεία γκάμα ανακυκλώσιμων και αποβλήτων .

Τα συγκεκριμένα συστήματα απευθύνονται σε :

 • Μονάδες Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αποβλήτων 
 • Μονάδες επεξεργασίας RDF/SRF
 • Εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων
 • Σταθμοί δεματοποίησης και μεταφόρτωσης
 • Μονάδες διαλογής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικού scrap 
 • Έμποροι παλαιοσιδήρου
 • Έμποροι παλαιοχάρτου και ανακύκλωσης πλαστικού
 • Βιοτεχνικές - Βιομηχανικές μονάδες

Επικοινωνήστε μαζί μας για την αποστολή περισσότερων στοιχείων.

 

 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022 - ΣΗΜΕΡΑ (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Medwaste Hellenic New (3) - EMAIL

Υλοποίηση καινοτόμου προγράμματος παρακολούθησης περιβαλλοντικών πλευρών για την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

Η MEDWASTE υλοποιεί καινοτόμο πρόγραμμα παρακολούθησης περιβαλλοντικών πλευρών, με εφαρμογή σε βιομηχανικές δραστηριότητες, το οποίο αναφέρεται στο σύνολο παρακολούθησης περιβαλλοντικών παραμέτρων από την λειτουργία βιομηχανικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένου εκπομπών αερίων ρύπων, διαχείριση υγρών & στερεών αποβλήτων, οργάνωση και τήρηση μητρώων και λοιπών περιβαλλοντικών εφαρμογών.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022 - ΣΗΜΕΡΑ (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

 IMG_4667       IMG_20211207_164248 

Εκπόνηση Περιβαλλοντικών Μελετών και Παροχή Υπηρεσιών Αδειοδοτήσεων σε εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων :

 • Εγκαταστάσεις επεξεργασίας ΑΕΚΚ
 • Μονάδες αποθήκευσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων
 • Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, διαλογής και επεξεργασίας μεταλλικών ανακυκλώσιμων υλικών (scrap)
 • Διαλυτήρια ΟΤΚΖ
 • Μονάδες διαλογής και ταξινόμησης ΑΗΗΕ

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

MH Mac

Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση του μεγαλύτερου βαλλιστικού διαχωριστή στην Ελλάδα, τύπου SB8) στο εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων Αμαρίου Ρεθύμνου

Συναρμολόγηση : MEDWASTE HELLENIC - Επίβλεψη : BIANNA RECYCLING SLU

Ανάδοχος : ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.

IMG_20211006_092558

 

 

 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

BR HELLENIC

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Μονάδας Μηχανικής - Βιολογικής επεξεργασίας σύμμεικτων δημοτικών απορριμμάτων Ίλιδας 

Π.Ε. Ηλείας - ΧΥΤΥ Αμαλιάδας

Πάροχος υλοποίησης και λειτουργίας : ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. - ΑΒΑΞ Α.Ε.

Αντικείμενο BIANNA RECYCLING HELLENIC : Μηχανική επεξεργασία και Ραφιναρία

 

 

 

ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Η εταιρεία MEDWASTE HELLENIC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την εξειδικευμένη Ισπανική εταιρεία QUISNATTA - TIBANNA για την υλοποίηση καινοτόμου προγράμματος για την αξιοποίηση των οργανικών αποβλήτων (απορρίμματα κουζίνας, κηπευτικά κλπ «πράσινα απορρίμματα») με σκοπό την παραγωγή ενέργειας – βιοκαυσίμου,  για τουριστικές μονάδες νησιώτικων περιοχών.

Logo Tibanna Quisnatta

Με την προτεινόμενη εφαρμογή επιτυγχάνεται αφενός μεν παραγωγή καυσίμου (βιομεθανίου) και επαναχρησιμοποίηση του για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των τουριστικών μονάδων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αφετέρου - στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας- επιτυγχάνεται εναρμόνιση με την σύγχρονη περιβαλλοντική νομοθεσία και ειδικότερα με το μόλις προσφάτως διαμορφωμένο θεσμικό πλαίσιο (Ν.4819/23-07-2021) το οποίο ανάμεσα στα άλλα θέτει και στόχους μείωσης αποβλήτων τροφίμων για σημαντικούς παραγωγούς, συμπεριλαμβανομένου ξενοδοχειακές μονάδες > 100 κλινών.

 

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 - ΣΗΜΕΡΑ (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Δραστηριοποίηση στην αδειοδότηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας και διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) και λοιπών μονάδων Ανάκτησης και Ανακύκλωσης Υλικών  με την εκπόνηση περιβαλλοντικών και τεχνικών μελετών για την λήψη Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) και Υπαγωγή σε Διαδικασίες Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμέυσεων (ΠΠΔ) καθώς και λήψη αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Υπογραφή Σύμβασης με Κυπριακή Δημοκρατία - Τμήμα Περιβάλλοντος για παροχή υπηρεσιών τεχνικού Συμβούλου για την Εφαρμογή Συστημάτων «Πληρώνω Όσο Πετώ» (ΠΟΠ) σε Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας και Συμπλέγματα Κοινοτήτων από την Επαρχία Λευκωσίας και άλλες γειτονικές – πεδινές περιοχές.

 

ΑΝΑΔΟΧΟΣ : Κοινοπραξία HPC PASECO ΜΟΝΟΠΡΌΣΩΠΗ ΕΠΕ – G.K.MEDWASTE WORLDWIDE (CY) LTD

 

med6                                                                     med5

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Η Masias Recycling Hellenic (Σύμπραξη των εταιρειών Medwaste Hellenic – Παλλήνη Αθήνα και Masias Recycling S.L. – Iσπανία) εντός Δεκεμβρίου 2016 παρέδωσε προς λειτουργία μία ακόμη γραμμή επεξεργασίας σύμμεικτων οικιακών/δημοτικών απορριμμάτων στον ΧΥΤΥ (Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) Αμαλιάδας, για λογαριασμό της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

 

Η συγκεκριμένη γραμμή επεξεργασίας έχει δυναμικότητα επεξεργασίας 15,0 τόνων ανά ώρα, δημοτικών απορριμμάτων και αποτελείται από περιστροφικό κινητό κόσκινο μηχανικής προδιαλογής (80 mm) και εναλλακτικά ραφιναρίας compost (20 mm) και μονάδας χειροδιαλογής και ανάκτησης αξιοποιήσιμων υλικών, με κεκλιμένη ταινία τροφοδοσίας και οριζόντια ταινία με χοάνες/σταθμούς διαλογής σε οικίσκο.

 

Στο συγκεκριμένο έργο, εκτός από την εμπορική συνεργασία/εκπροσώπηση, η MEDWASTE HELLENIC / G.K.MEDWASTE WORLDWIDE (CY) Ltd παρείχε επιπλέον στην Ισπανική εταιρεία MASIAS RECYCLING SL και Τεχνική Υποστήριξη για την εγκατάσταση και συναρμολόγηση των γραμμών και μηχανημάτων επεξεργασίας καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης έργου.

       medwaste_hellenic   

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΜΑΚ ΧΑΝΙΩΝ

Έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν επιτυχώς οι δύο (2) βαλλιστικοί διαχωριστές τύπου SB60 της MASIAS RECYCLING HELLENIC στο ΕΜΑΚ ΧΑΝΙΩΝ, για λογαριασμό της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε..

Ο τύπος του συγκεκριμένου μηχανήματος έχει δυναμικότητα επεξεργασίας και διαχωρισμού σύμμεικτων αστικών απορριμμάτων (MSW) αλλά και ξηρού ρεύματος ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασιών (PMD) έως και 100 m3/hr.

16.03.2015 – Παραδοση και Συναρμολογηση βαλλιστικων διαχωριστών στο ΕΜΑΚ Χανιων

Η MASIAS RECYCLING HELLENIC με την τεχνική υποστήριξη της MEDWASTE ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΑΔΙΑΡΗΣ . εκτέλεσε την παράδοση και συναρμολόγηση 2 βαλλιστικών διαχωριστών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων των Χανίων (ΕΜΑΚ ΧΑΝΙΩΝ) για λογαριασμό της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.

Νοεμβριος 2014- Προμηθεια εξοπλισμου για το εργο «Αναβαθμιση και επεκταση του Εργοστασιου Διαχειρισης Αστικων Απορριμματων της περιοχής των Χανιων».

Η MASIAS RECYCLING HELLENIC, η οποία αποτελεί σύμπραξη των εταιρειών MASIAS RECYCLING S.L., και MEDWASTE HELLENIC, έχει αναλάβει για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας υλοποίησης Περιβαλλοντικών Έργων ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. , την προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2) καινοτόμων μηχανημάτων Βαλλιστικών Διαχωριστών (Ballistic Separators) για τον διαχωρισμό απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου : «Αναβάθμιση και επέκταση του Εργοστασίου Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων της περιοχής των Χανίων» και ειδικότερα «Τμήμα 1 : Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση της Μηχανικής Διαλογής του εργοστασίου Μηχανικής επεξεργασίας, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) Χανίων» . Η προμήθεια και εγκατάσταση των δύο (2) μηχανημάτων προγραμματίζεται εντός του 1ου 6μήνου 2015.

Συμμετοχη στην Εκθεση IFAT 2014 – Μοναχο (Γερμανια).

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών της, συμμετέχει μαζί με την MASIAS RECYCLING SL στην μεγαλύτερη Έκθεση Τεχνολογιών και Υπηρεσιών Περιβάλλοντος παγκοσμίως, IFAT 5-9 Μαϊου 2014 (Μόναχο – Γερμανία). Θα μας βρείτε στην θέση Hall C2 – Stand 321/422 του εκθεσιακού κέντρου.

Συμμετοχη στην Διεθνη Εκθεση Syskevasia 2012.

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος θα συμμετάσχει, διαθέτοντας δικό της περίπτερο (Α22α) , στην 13η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων που θα διεξαχθεί στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C) στην Παιανία από τις 9 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Συμμετοχη στην Εκθεση IFAT-ENTSORGA 2012 – Μοναχο (Γερμανια).

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών της, είχε την ευκαιρία να επισκευθεί και να συμμετέχει στην μεγαλύτερη Έκθεση Τεχνολογιών και Υπηρεσιών Περιβάλλοντος παγκοσμίως IFAT ENTSORGA 7-11 Μαϊου 2012 (Μόναχο – Γερμανία) εδραιώνοντας και επεκτείνοντας τις συνέργειές της με αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους στο τομέα διαχείρισης των αποβλήτων και τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος.

Καινοτομες τεχνολογιες παραγωγης βιοαεριου απο απορριμματα και βιομαζα.

Από το έτος 2012 η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος προωθεί στην Ελληνική Αγορά τεχνολογίες αιχμής με τις οποίες επιτυγχάνεται ανάκτηση βιοαερίου από απορρίμματα και βιομάζα για ενεργειακή αξιοποίηση.

Εγκαινιαστηκε η μεγαλυτερη και πιο συγχρονη Μοναδα Ανακυκλωσης στην Ελλαδα.

Το νέο αυτό εργοστάσιο στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα δώσει νέα ώθηση στην εφαρμογή της Ανακύκλωση στην χώρα μας.

Συμμετοχη στην εκθεση ECOTEC 2011.

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος συμμετέχει, διαθέτοντας δικό της περίπτερο, στη διεθνή έκθεση περιβαλλοντικής τεχνολογίας ECOTEC 2011, η οποία θα λάβει χώρα,7-10 Απριλίου 2011, στην Αθήνα (EXPO ATHENS CENTER – Ανθούσα Αττικής).

Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της δευτερης μοναδας διαχειρισης αποβλητων με τη συμμετοχη της Medwaste Κακαδιαρης Γεωργιος.

Ειδικότερα στον Ασπρόπυργο Αττικής εγκαταστάθηκε η πρότυπη μονάδα επεξεργασίας PDF από υπολείμματα διαλογής, η οποία είναι η πρώτη τέτοιου είδους μονάδα που εγκαθίσταται στην Ελλάδα. Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση, το υπόλειμμα διαλογής από ΚΔΑΥ έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να μετατρέπεται σε στερεό καύσιμο για ενεργειακή αξιοποίηση. Το συγκεκριμένο αποτελεί τεχνογνωσία της Ισπανικής εταιρείας MASIAS RECYCLING S.L. που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος. Η εγκατάσταση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για ανάλογα έργα επεξεργασίας βιομάζας και μετατροπής της σε καύσιμα για την ενεργειακή αξιοποίησή της, τομέας στον οποίο ήδη δραστιροποιείται η MEDWASTE ENERGY.