ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

BR HELLENIC

Υπό κατασκευή (2019 - 2020)

Μονάδα Μηχανικής - Βιολογικής επεξεργασίας σύμμεικτων δημοτικών απορριμμάτων Ίλιδας 

Π.Ε. Ηλείας - ΧΥΤΥ Αμαλιάδας

Πάροχος υλοποίησης και λειτουργίας : ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. - ΑΒΑΞ Α.Ε.

Αντικείμενο BIANNA RECYCLING HELLENIC : Μηχανική επεξεργασία και Ραφιναρία

 

 

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Η εταιρεία MEDWASTE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Καινοτόμων Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού, PETER TABOADA, για την ανάπτυξη εφαρμογών και έργων αφαλάτωσης – αντιστρόφου ωσμώσεως, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

logotipo-PETER-TABOADA

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν Σχεδιασμό – Μελέτη – Κατασκευή – Προμήθεια και Εγκατάσταση, συστημάτων - μονάδων Αφαλάτωσης - Αντιστρόφου Ωσμώσεως για επεξεργασία θαλασσινού και υφάλμυρου νερού σε εφαρμογές όπως : 

Ναυτιλία, βιοτεχνίες - βιομηχανίες, παραγωγή και επεξεργασία τροφίμων, υγειονομικές μονάδες, φαρμακευτικές μονάδες, τουριστικές μονάδες και περιοχές κατοικίας.

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 - ΣΗΜΕΡΑ (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Δραστηριοποίηση στην αδειοδότηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας και διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών Κατεδαφίσεων (Α.Ε.Κ.Κ.) και λοιπών μονάδων Ανάκτησης και Ανακύκλωσης Υλικών  με την εκπόνηση περιβαλλοντικών και τεχνικών μελετών για την λήψη Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) και Υπαγωγή σε Διαδικασίες Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμέυσεων (ΠΠΔ) καθώς και λήψη αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας. 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Υπογραφή Σύμβασης με Κυπριακή Δημοκρατία - Τμήμα Περιβάλλοντος για παροχή υπηρεσιών τεχνικού Συμβούλου για την Εφαρμογή Συστημάτων «Πληρώνω Όσο Πετώ» (ΠΟΠ) σε Δήμους της Επαρχίας Λευκωσίας και Συμπλέγματα Κοινοτήτων από την Επαρχία Λευκωσίας και άλλες γειτονικές – πεδινές περιοχές.

 

ΑΝΑΔΟΧΟΣ : Κοινοπραξία HPC PASECO ΜΟΝΟΠΡΌΣΩΠΗ ΕΠΕ – G.K.MEDWASTE WORLDWIDE (CY) LTD

 

med6                                                                     med5

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Η Masias Recycling Hellenic (Σύμπραξη των εταιρειών Medwaste Hellenic – Παλλήνη Αθήνα και Masias Recycling S.L. – Iσπανία) εντός Δεκεμβρίου 2016 παρέδωσε προς λειτουργία μία ακόμη γραμμή επεξεργασίας σύμμεικτων οικιακών/δημοτικών απορριμμάτων στον ΧΥΤΥ (Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) Αμαλιάδας, για λογαριασμό της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

 

Η συγκεκριμένη γραμμή επεξεργασίας έχει δυναμικότητα επεξεργασίας 15,0 τόνων ανά ώρα, δημοτικών απορριμμάτων και αποτελείται από περιστροφικό κινητό κόσκινο μηχανικής προδιαλογής (80 mm) και εναλλακτικά ραφιναρίας compost (20 mm) και μονάδας χειροδιαλογής και ανάκτησης αξιοποιήσιμων υλικών, με κεκλιμένη ταινία τροφοδοσίας και οριζόντια ταινία με χοάνες/σταθμούς διαλογής σε οικίσκο.

 

Στο συγκεκριμένο έργο, εκτός από την εμπορική συνεργασία/εκπροσώπηση, η MEDWASTE HELLENIC / G.K.MEDWASTE WORLDWIDE (CY) Ltd παρείχε επιπλέον στην Ισπανική εταιρεία MASIAS RECYCLING SL και Τεχνική Υποστήριξη για την εγκατάσταση και συναρμολόγηση των γραμμών και μηχανημάτων επεξεργασίας καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης έργου.

       medwaste_hellenic   

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΜΑΚ ΧΑΝΙΩΝ

Έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν επιτυχώς οι δύο (2) βαλλιστικοί διαχωριστές τύπου SB60 της MASIAS RECYCLING HELLENIC στο ΕΜΑΚ ΧΑΝΙΩΝ, για λογαριασμό της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε..

Ο τύπος του συγκεκριμένου μηχανήματος έχει δυναμικότητα επεξεργασίας και διαχωρισμού σύμμεικτων αστικών απορριμμάτων (MSW) αλλά και ξηρού ρεύματος ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασιών (PMD) έως και 100 m3/hr.

16.03.2015 – Παραδοση και Συναρμολογηση βαλλιστικων διαχωριστών στο ΕΜΑΚ Χανιων

Η MASIAS RECYCLING HELLENIC με την τεχνική υποστήριξη της MEDWASTE ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΑΔΙΑΡΗΣ . εκτέλεσε την παράδοση και συναρμολόγηση 2 βαλλιστικών διαχωριστών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων των Χανίων (ΕΜΑΚ ΧΑΝΙΩΝ) για λογαριασμό της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.

Νοεμβριος 2014- Προμηθεια εξοπλισμου για το εργο «Αναβαθμιση και επεκταση του Εργοστασιου Διαχειρισης Αστικων Απορριμματων της περιοχής των Χανιων».

Η MASIAS RECYCLING HELLENIC, η οποία αποτελεί σύμπραξη των εταιρειών MASIAS RECYCLING S.L., και MEDWASTE HELLENIC, έχει αναλάβει για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας υλοποίησης Περιβαλλοντικών Έργων ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. , την προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2) καινοτόμων μηχανημάτων Βαλλιστικών Διαχωριστών (Ballistic Separators) για τον διαχωρισμό απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου : «Αναβάθμιση και επέκταση του Εργοστασίου Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων της περιοχής των Χανίων» και ειδικότερα «Τμήμα 1 : Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση της Μηχανικής Διαλογής του εργοστασίου Μηχανικής επεξεργασίας, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης (ΕΜΑΚ) Χανίων» . Η προμήθεια και εγκατάσταση των δύο (2) μηχανημάτων προγραμματίζεται εντός του 1ου 6μήνου 2015.

Συμμετοχη στην Εκθεση IFAT 2014 – Μοναχο (Γερμανια).

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών της, συμμετέχει μαζί με την MASIAS RECYCLING SL στην μεγαλύτερη Έκθεση Τεχνολογιών και Υπηρεσιών Περιβάλλοντος παγκοσμίως, IFAT 5-9 Μαϊου 2014 (Μόναχο – Γερμανία). Θα μας βρείτε στην θέση Hall C2 – Stand 321/422 του εκθεσιακού κέντρου.

Συμμετοχη στην Διεθνη Εκθεση Syskevasia 2012.

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος θα συμμετάσχει, διαθέτοντας δικό της περίπτερο (Α22α) , στην 13η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων που θα διεξαχθεί στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C) στην Παιανία από τις 9 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Συμμετοχη στην Εκθεση IFAT-ENTSORGA 2012 – Μοναχο (Γερμανια).

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών της, είχε την ευκαιρία να επισκευθεί και να συμμετέχει στην μεγαλύτερη Έκθεση Τεχνολογιών και Υπηρεσιών Περιβάλλοντος παγκοσμίως IFAT ENTSORGA 7-11 Μαϊου 2012 (Μόναχο – Γερμανία) εδραιώνοντας και επεκτείνοντας τις συνέργειές της με αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους στο τομέα διαχείρισης των αποβλήτων και τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος.

Καινοτομες τεχνολογιες παραγωγης βιοαεριου απο απορριμματα και βιομαζα.

Από το έτος 2012 η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος προωθεί στην Ελληνική Αγορά τεχνολογίες αιχμής με τις οποίες επιτυγχάνεται ανάκτηση βιοαερίου από απορρίμματα και βιομάζα για ενεργειακή αξιοποίηση.

Εγκαινιαστηκε η μεγαλυτερη και πιο συγχρονη Μοναδα Ανακυκλωσης στην Ελλαδα.

Το νέο αυτό εργοστάσιο στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θα δώσει νέα ώθηση στην εφαρμογή της Ανακύκλωση στην χώρα μας.

Συμμετοχη στην εκθεση ECOTEC 2011.

Η Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος συμμετέχει, διαθέτοντας δικό της περίπτερο, στη διεθνή έκθεση περιβαλλοντικής τεχνολογίας ECOTEC 2011, η οποία θα λάβει χώρα,7-10 Απριλίου 2011, στην Αθήνα (EXPO ATHENS CENTER – Ανθούσα Αττικής).

Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση της δευτερης μοναδας διαχειρισης αποβλητων με τη συμμετοχη της Medwaste Κακαδιαρης Γεωργιος.

Ειδικότερα στον Ασπρόπυργο Αττικής εγκαταστάθηκε η πρότυπη μονάδα επεξεργασίας PDF από υπολείμματα διαλογής, η οποία είναι η πρώτη τέτοιου είδους μονάδα που εγκαθίσταται στην Ελλάδα. Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση, το υπόλειμμα διαλογής από ΚΔΑΥ έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να μετατρέπεται σε στερεό καύσιμο για ενεργειακή αξιοποίηση. Το συγκεκριμένο αποτελεί τεχνογνωσία της Ισπανικής εταιρείας MASIAS RECYCLING S.L. που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τη Medwaste Κακαδιάρης Γεώργιος. Η εγκατάσταση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για ανάλογα έργα επεξεργασίας βιομάζας και μετατροπής της σε καύσιμα για την ενεργειακή αξιοποίησή της, τομέας στον οποίο ήδη δραστιροποιείται η MEDWASTE ENERGY.